Εταιρίες

UCERT

Ο Διεθνής Φορέας Πιστοποίησης UCERT, αναγνωρισμένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Υπουργείο Παιδείας), δημιουργήθηκε για να κάνει τη διαφορά στον τομέα της πιστοποίησης φυσικών προσώπων και Συστημάτων Διαχείρισης.

Είναι:

 • Αναγνωρισμένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Υπουργείο Παιδείας) για την πιστοποίηση Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ σε φυσικά πρόσωπα.
 • Πιστοποιημένος κατά ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 για την παροχή πιστοποιήσεων γνώσεων και δεξιοτήτων σε φυσικά πρόσωπα και Συστημάτων Διαχείρισης σε νομικά πρόσωπα (επιχειρήσεις και οργανισμούς).
 • Διαπιστευμένος από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά:
  ΕΛΟΤ EN ISO / IEC 17024:2012 για την πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων σε φυσικά πρόσωπα (σε 112 σχήματα πιστοποίησης με εξετάσεις που υλοποιούνται διά ζώσης ή/και εξ αποστάσεως) και
  ΕΛΟΤ EN ISO / IEC 17021-1:2015 για την πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης σε νομικά πρόσωπα κατά ISO 9001:2015 και ISO/IEC 27001:2013 (και προσεχώς κατά ISO 22000:2018 και ISO 37001:2016), γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια.

Επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της και εκτός συνόρων, έχει εγκαθιδρύσει στρατηγικές συνεργασίες με φορείς και οργανισμούς του εξωτερικού, όπως:

 • Τον αναγνωρισμένο από το Ofqual Βρετανικό φορέα πιστοποίησης Open College Network West Midlands για λογαριασμό του οποίου έχει αναλάβει την προώθηση των πιστοποιητικών Αγγλικής γλώσσας, αποδεκτών από το ΑΣΕΠ, καθώς και μιας σειράς πιστοποιητικών επαγγελματικών δεξιοτήτων επιπέδων 5 και 7.
 • Το ιδιωτικό Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου για λογαριασμό του οποίου έχει αναλάβει κατά αποκλειστικότητα την προώθηση των εξ αποστάσεως καθώς και των διά ζώσης προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων σπουδών του.

Οι συνεργασίες αυτές προσφέρουν επιπλέον κίνητρα στο δίκτυο συνεργατών στο πλαίσιο παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών εκπαίδευσης και πιστοποίησης.

UNICERT STUDIES ΚΔΒΜ 2

Είναι πιστοποιημένο κατά ΕΛΟΤ σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα:

 • EN ISO 9001:2015
 • ISO/IEC 27001:2013
 • ISO 37001:2017
 • Διαθέτει νέες κτιριακές υποδομές, με σύγχρονα τεχνολογικά και εκπαιδευτικά μέσα και ολοκληρωμένο σύστημα τηλεκατάρτισης.
 • Στελεχώνεται από άτομα με μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση, υλοποίηση και αξιολόγηση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης.
 • Διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο επιστημονικών συνεργατών και συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Δραστηριοποιείται στα εξής:

 • Υλοποίηση Προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης σε ανέργους, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους.
 • Συμβουλευτική Υποστήριξη σε ανέργους, εργαζόμενους και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.
 • Διαχείριση και Υποστήριξη στην υλοποίηση Συγχρηματοδοτούμενων Έργων.
 • Υλοποίηση Επιμορφωτικών Σεμιναρίων (π.χ Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Βασικές Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Η Ελληνική ως δεύτερη ξένη γλώσσα κ.ά.).
 • Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων.
 • Εκπαίδευση Προσωπικού Ασφαλείας (Άδεια Security).
 • Yλοποίηση μαθημάτων πληροφορικής μέσω σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης.

UNICERT COLLEGE

Γνώση, Καινοτομία, Εξέλιξη: με αυτές τις λέξεις επιλέγουμε να περιγράψουμε το UNICERT COLLEGE, τον νέο εκπαιδευτικό φορέα που εγκαινιάζουμε, για να οδηγήσουμε την εκπαίδευση ένα βήμα πιο μπροστά. Με στρατηγικές συνεργασίες και πνεύμα δημιουργικό, εισάγουμε μια νέα κουλτούρα στην εκπαίδευση βασισμένη στη συνέργεια ανάμεσα στην ακαδημαϊκή γνώση, την πρακτική εφαρμογή και τις ατομικές δεξιότητες. Η ομάδα του UNICERT COLLEGE αποτελείται από αναγνωρισμένου ακαδημαϊκούς, επιτυχημένους επαγγελματίες και στελέχη της εκπαίδευσης με βαθιά γνώση του αντικειμένου “Master Yourself”, που σημαίνει ότι θέτει νέους κανόνες και ορίζει από την αρχή την επιτυχία και την εξέλιξη.

Το UNICERT COLLEGE ανήκει στον Όμιλο D GROUP, τον μεγαλύτερο, αμιγώς ελληνικό, διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα εκπαίδευσης και πιστοποίησης φυσικών προσώπων και συστημάτων διαχείρισης με δραστηριότητες σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία.

Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

• MSc Computer Science (Software Engineering)
• MSc Computer Science (Cyber Security)
• MSc Digital Marketing Management

Staffordshire University

To Staffordshire University είναι το “Connected University”, όπως λένε οι ίδιοι. Το Πανεπιστήμιο που ενώνει τις ανάγκες των σπουδαστών με τις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Το Staffordshire University αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας (37th out of 121 Institutions – University League Tables 2020 The Guardian) και έναν δραστήριο πυρήνα ερευνών, που το φέρνει στην πρώτη γραμμή της νέας ακαδημαϊκής γνώσης. Με σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα και οδηγούς σπουδών που ανανεώνονται διαρκώς, αλλά και με μια νέα αντίληψη στην εκπαίδευση, που την κρατάει σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας, το Staffordshire University είναι ένα καθιερωμένο αλλά και σύγχρονο Πανεπιστήμιο, που διαμορφώνει ενεργά το αύριο.

Το Staffordshire University έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε διεθνείς συνεργασίες, με έναν μεγάλο αριθμό επιτυχημένων ακαδημαϊκών συνεργασιών, με Εκπαιδευτικούς Φορείς (Πανεπιστήμια / Κολλέγια / Ινστιτούτα) ανά τον κόσμο (Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Μαλαισία, Σρι Λάνκα, Βιετνάμ, Ομάν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Κόσοβο, Ισπανία και Ελλάδα).

UCERT CYPRUS

Εγκαινιάζει την ακαδημαϊκή του πορεία για το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021 με τη λειτουργία τριών καινοτόμων, για την Ελλάδα, μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών σε ειδικότητες που εγγυώνται άμεση επαγγελματική απορρόφηση και άμεση επαγγελματική εξέλιξη.

Στο πλαίσιο της εξωστρεφούς πολιτικής του ο Όμιλος D GROUP παρέχει στην Κύπρο το σύνολο των προσφερόμενων υπηρεσιών του μέσω της θυγατρικής του εταιρίας, UCERT CYPRUS.

IIEK UNICERT

Το ΙΙΕΚ UNICERT στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά παρέχει στους σπουδαστές 23 από τις πιο περιζήτητες ειδικότητες στην αγορά εργασίας σε 9 τομείς σπουδών.  Τα προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης υλοποιούνται από καταξιωμένους επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στο αντικείμενό τους.

Στο νέο campus του ΙΙΕΚ UNICERT όλες οι αίθουσες διδασκαλίας και τα επαγγελματικά εργαστήρια καλύπτουν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές εκπαίδευσης και τα αυστηρά πρότυπα ασφάλειας που προβλέπει η νομοθεσία.

OPEN COLLEGE NETWORK

Επεκτείνοντας τις δραστηριότητές και εκτός συνόρων η UCERT, έχει συνάψει συνεργασία με τον αναγνωρισμένο από το Ofqual Βρετανικό φορέα πιστοποίησης Open College Network West Midlands. Η UCERT έχει αναλάβει την προώθηση και διεξαγωγή των εξετάσεων πιστοποίησης προσόντων αγγλικής γλώσσας Open College Network West Midlands Certificate in ESOL International για τα επίπεδα γλωσσομάθειας Β1, Β2, C1 & C2.

Η UCERT συνεργάζεται επίσης με τον αναγνωρισμένο από το OFQUAL Βρετανικό φορέα πιστοποίησης OPEN COLLEGE NETWORK WEST MIDLANDS για την  προώθηση:

 1. Προγραμμάτων QEL (Quality Endorsed License) και
 2. Πλήθους προγραμμάτων αναγνωρισμένων από το Ofqual επιπέδων 5 και 7 σε ποικίλα γνωστικά αντικείμενα.

Ειδικά σε ό,τι αφορά τη συνεργασία πιστοποίησης προσόντων αγγλικής γλώσσας, ο φορέας μας δίνει τη δυνατότητα απόκτησης των πιστοποιητικών μέσω γραπτών εξετάσεων ή εξετάσεων που πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή (online & tele-proctoring) τουλάχιστον 5 φορές το χρόνο.

Γενικά χαρακτηριστικά των εξετάσεων:

 • Φιλικό προς το μαθητή.
 • Βάση το 50% σε όλα τα επίπεδα.
 • Ενιαίο format σε όλα τα επίπεδα.
 • Θεματολογία από τη σύγχρονη πραγματικότητα.
 • Ερωτήσεις με απαντήσεις κλειστού τύπου (multiple choice).
 • Εκθέσεις: Μία υποχρεωτική και μια με θέμα που επιλέγεται από τα τέσσερα προτεινόμενα, αναλόγως επιπέδου.
 • Προφορικά: Ένας εξεταστής ανά υποψήφιο με τη διάρκεια της εξέτασης να μην ξεπερνά τα 8 λεπτά.
 • Εξετάζονται και τα 4 skills με την τελική βαθμολογία να προκύπτει μετά από πλήρη συμψηφισμό.

ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ

Η  Σχολή ξεκινά τη λειτουργία της το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021 σε ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κάνιγγος, στο «Μέγαρο της Έβδομης Τέχνης».

Σε ένα ανανεωμένο χώρο 800 τετραγωνικών μέτρων με σύγχρονες εγκαταστάσεις και προδιαγραφές που υποστηρίζουν τεχνολογικά και την εξ αποστάσεως μάθηση.

Οργανώνεται από έναν από τους πιο δημοφιλείς, ταλαντούχους και αγαπητούς εκπροσώπους του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης, τον Λάκη Λαζόπουλο.

Στελεχώνεται από ομάδα καταξιωμένων καθηγητών, με πολυετή εμπειρία στην καλλιτεχνική εκπαίδευση και στο χώρο των παραστατικών τεχνών.

Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών εισάγοντας ως υποχρεωτικό το μάθημα των αγγλικών, ενισχύοντας το μάθημα της υποκριτικής στην κάμερα και προσφέροντας περισσότερες των καθορισμένων ωρών διδασκαλίας.

Προάγει και στηρίζει την επαγγελματική αποκατάσταση και εξέλιξη των σπουδαστών, αφού τους εξοπλίζει με δεξιότητες που καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς και, τους καθιστά ανταγωνιστικούς σε ένα περιβάλλον συνεχώς εξελισσόμενο.

Συνεργάζεται με ένα από τα κορυφαία Κρατικά Βρετανικά Πανεπιστήμια – Top 40 UK University  (Staffordshire University – 37th out of 121 Institutions – University League Tables 2020 The Guardian) – franchised agreement, στη δημιουργία μεταπτυχιακού προγράμματος στην υποκριτική.

Στηρίζει τη δια βίου μάθηση και δημιουργεί κύκλους σεμιναρίων για επαγγελματίες του χώρου καθώς και για το ευρύ κοινό σε συνεργασία με διεθνείς και Έλληνες δημιουργούς του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Ενισχύει τη θεατρική παιδεία με την λειτουργία παιδικού θεατρικού εργαστηρίου και εφηβικής ομάδας θεάτρου. 

Στο ισόγειο του κτιρίου Ακαδημίας 98-100 λειτουργεί:

 • Το web radio του Ομίλου D GROUP. Εκπέμπει όλο το 24ωρο, με ποιοτική μουσική και εκπομπές που παράγουν οι σπουδαστές των σχολών.
 • Βιβλιοθήκη για όλες τις σχολές του D GROUP, με χώρο μελέτης και θέσεις εργασίας με ηλεκτρονικούς   υπολογιστές.
 • Χώρος relax και ευεξίας με προγράμματα pilates.
 • Χώρος ψυχαγωγίας με café, bar και ελαφρύ φαγητό.
 • Ειδικός χώρος για live stage και θεατρικές παραστάσεις από τους σπουδαστές της Δραματικής Σχολής.

UCERT | Η Μόνη Λύση στην Πιστοποίηση
UCERT | UNICERT STUDIES ΚΔΒΜ2
UCERT | UNICERT COLLEGE
UCERT | UNICERT ΙIEK
UCERT | Open College Network
UCERT | ACADEMY'S ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ

UCERT

Ο Διεθνής Φορέας Πιστοποίησης UCERT, αναγνωρισμένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Υπουργείο Παιδείας), δημιουργήθηκε για να κάνει τη διαφορά στον τομέα της πιστοποίησης φυσικών προσώπων και Συστημάτων Διαχείρισης.

Είναι:

 • Αναγνωρισμένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Υπουργείο Παιδείας) για την πιστοποίηση Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ σε φυσικά πρόσωπα.
 • Πιστοποιημένος κατά ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 για την παροχή πιστοποιήσεων γνώσεων και δεξιοτήτων σε φυσικά πρόσωπα και Συστημάτων Διαχείρισης σε νομικά πρόσωπα (επιχειρήσεις και οργανισμούς).
 • Διαπιστευμένος από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά:
  ΕΛΟΤ EN ISO / IEC 17024:2012 για την πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων σε φυσικά πρόσωπα (σε 112 σχήματα πιστοποίησης με εξετάσεις που υλοποιούνται διά ζώσης ή/και εξ αποστάσεως) και
  ΕΛΟΤ EN ISO / IEC 17021-1:2015 για την πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης σε νομικά πρόσωπα κατά ISO 9001:2015 και ISO/IEC 27001:2013 (και προσεχώς κατά ISO 22000:2018 και ISO 37001:2016), γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια.

Επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της και εκτός συνόρων, έχει εγκαθιδρύσει στρατηγικές συνεργασίες με φορείς και οργανισμούς του εξωτερικού, όπως:

 • Τον αναγνωρισμένο από το Ofqual Βρετανικό φορέα πιστοποίησης Open College Network West Midlands για λογαριασμό του οποίου έχει αναλάβει την προώθηση των πιστοποιητικών Αγγλικής γλώσσας, αποδεκτών από το ΑΣΕΠ, καθώς και μιας σειράς πιστοποιητικών επαγγελματικών δεξιοτήτων επιπέδων 5 και 7.
 • Το ιδιωτικό Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου για λογαριασμό του οποίου έχει αναλάβει κατά αποκλειστικότητα την προώθηση των εξ αποστάσεως καθώς και των διά ζώσης προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων σπουδών του.

Οι συνεργασίες αυτές προσφέρουν επιπλέον κίνητρα στο δίκτυο συνεργατών στο πλαίσιο παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών εκπαίδευσης και πιστοποίησης.

UNICERT STUDIES ΚΔΒΜ 2

Είναι πιστοποιημένο κατά ΕΛΟΤ σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα:

 • EN ISO 9001:2015
 • ISO/IEC 27001:2013
 • ISO 37001:2017
 • Διαθέτει νέες κτιριακές υποδομές, με σύγχρονα τεχνολογικά και εκπαιδευτικά μέσα και ολοκληρωμένο σύστημα τηλεκατάρτισης.
 • Στελεχώνεται από άτομα με μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση, υλοποίηση και αξιολόγηση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης.
 • Διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο επιστημονικών συνεργατών και συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Δραστηριοποιείται στα εξής:

 • Υλοποίηση Προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης σε ανέργους, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους.
 • Συμβουλευτική Υποστήριξη σε ανέργους, εργαζόμενους και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.
 • Διαχείριση και Υποστήριξη στην υλοποίηση Συγχρηματοδοτούμενων Έργων.
 • Υλοποίηση Επιμορφωτικών Σεμιναρίων (π.χ Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Βασικές Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Η Ελληνική ως δεύτερη ξένη γλώσσα κ.ά.).
 • Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων.
 • Εκπαίδευση Προσωπικού Ασφαλείας (Άδεια Security).
 • Yλοποίηση μαθημάτων πληροφορικής μέσω σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης.

UNICERT COLLEGE

Γνώση, Καινοτομία, Εξέλιξη: με αυτές τις λέξεις επιλέγουμε να περιγράψουμε το UNICERT COLLEGE, τον νέο εκπαιδευτικό φορέα που εγκαινιάζουμε, για να οδηγήσουμε την εκπαίδευση ένα βήμα πιο μπροστά. Με στρατηγικές συνεργασίες και πνεύμα δημιουργικό, εισάγουμε μια νέα κουλτούρα στην εκπαίδευση βασισμένη στη συνέργεια ανάμεσα στην ακαδημαϊκή γνώση, την πρακτική εφαρμογή και τις ατομικές δεξιότητες. Η ομάδα του UNICERT COLLEGE αποτελείται από αναγνωρισμένου ακαδημαϊκούς, επιτυχημένους επαγγελματίες και στελέχη της εκπαίδευσης με βαθιά γνώση του αντικειμένου “Master Yourself”, που σημαίνει ότι θέτει νέους κανόνες και ορίζει από την αρχή την επιτυχία και την εξέλιξη.

Το UNICERT COLLEGE ανήκει στον Όμιλο D GROUP, τον μεγαλύτερο, αμιγώς ελληνικό, διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα εκπαίδευσης και πιστοποίησης φυσικών προσώπων και συστημάτων διαχείρισης με δραστηριότητες σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία.

Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

• MSc Computer Science (Software Engineering)
• MSc Computer Science (Cyber Security)
• MSc Digital Marketing Management

Staffordshire University

To Staffordshire University είναι το “Connected University”, όπως λένε οι ίδιοι. Το Πανεπιστήμιο που ενώνει τις ανάγκες των σπουδαστών με τις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Το Staffordshire University αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας (37th out of 121 Institutions – University League Tables 2020 The Guardian) και έναν δραστήριο πυρήνα ερευνών, που το φέρνει στην πρώτη γραμμή της νέας ακαδημαϊκής γνώσης. Με σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα και οδηγούς σπουδών που ανανεώνονται διαρκώς, αλλά και με μια νέα αντίληψη στην εκπαίδευση, που την κρατάει σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας, το Staffordshire University είναι ένα καθιερωμένο αλλά και σύγχρονο Πανεπιστήμιο, που διαμορφώνει ενεργά το αύριο.

Το Staffordshire University έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε διεθνείς συνεργασίες, με έναν μεγάλο αριθμό επιτυχημένων ακαδημαϊκών συνεργασιών, με Εκπαιδευτικούς Φορείς (Πανεπιστήμια / Κολλέγια / Ινστιτούτα) ανά τον κόσμο (Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Μαλαισία, Σρι Λάνκα, Βιετνάμ, Ομάν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Κόσοβο, Ισπανία και Ελλάδα).

UCERT CYPRUS

Εγκαινιάζει την ακαδημαϊκή του πορεία για το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021 με τη λειτουργία τριών καινοτόμων, για την Ελλάδα, μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών σε ειδικότητες που εγγυώνται άμεση επαγγελματική απορρόφηση και άμεση επαγγελματική εξέλιξη.

Στο πλαίσιο της εξωστρεφούς πολιτικής του ο Όμιλος D GROUP παρέχει στην Κύπρο το σύνολο των προσφερόμενων υπηρεσιών του μέσω της θυγατρικής του εταιρίας, UCERT CYPRUS.

IIEK UNICERT

Το ΙΙΕΚ UNICERT στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά παρέχει στους σπουδαστές 23 από τις πιο περιζήτητες ειδικότητες στην αγορά εργασίας σε 9 τομείς σπουδών.  Τα προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης υλοποιούνται από καταξιωμένους επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στο αντικείμενό τους.

Στο νέο campus του ΙΙΕΚ UNICERT όλες οι αίθουσες διδασκαλίας και τα επαγγελματικά εργαστήρια καλύπτουν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές εκπαίδευσης και τα αυστηρά πρότυπα ασφάλειας που προβλέπει η νομοθεσία.

OPEN COLLEGE NETWORK

Επεκτείνοντας τις δραστηριότητές και εκτός συνόρων η UCERT, έχει συνάψει συνεργασία με τον αναγνωρισμένο από το Ofqual Βρετανικό φορέα πιστοποίησης Open College Network West Midlands. Η UCERT έχει αναλάβει την προώθηση και διεξαγωγή των εξετάσεων πιστοποίησης προσόντων αγγλικής γλώσσας Open College Network West Midlands Certificate in ESOL International για τα επίπεδα γλωσσομάθειας Β1, Β2, C1 & C2.

Η UCERT συνεργάζεται επίσης με τον αναγνωρισμένο από το OFQUAL Βρετανικό φορέα πιστοποίησης OPEN COLLEGE NETWORK WEST MIDLANDS για την  προώθηση:

 1. Προγραμμάτων QEL (Quality Endorsed License) και
 2. Πλήθους προγραμμάτων αναγνωρισμένων από το Ofqual επιπέδων 5 και 7 σε ποικίλα γνωστικά αντικείμενα.

Ειδικά σε ό,τι αφορά τη συνεργασία πιστοποίησης προσόντων αγγλικής γλώσσας, ο φορέας μας δίνει τη δυνατότητα απόκτησης των πιστοποιητικών μέσω γραπτών εξετάσεων ή εξετάσεων που πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή (online & tele-proctoring) τουλάχιστον 5 φορές το χρόνο.

Γενικά χαρακτηριστικά των εξετάσεων:

 • Φιλικό προς το μαθητή.
 • Βάση το 50% σε όλα τα επίπεδα.
 • Ενιαίο format σε όλα τα επίπεδα.
 • Θεματολογία από τη σύγχρονη πραγματικότητα.
 • Ερωτήσεις με απαντήσεις κλειστού τύπου (multiple choice).
 • Εκθέσεις: Μία υποχρεωτική και μια με θέμα που επιλέγεται από τα τέσσερα προτεινόμενα, αναλόγως επιπέδου.
 • Προφορικά: Ένας εξεταστής ανά υποψήφιο με τη διάρκεια της εξέτασης να μην ξεπερνά τα 8 λεπτά.
 • Εξετάζονται και τα 4 skills με την τελική βαθμολογία να προκύπτει μετά από πλήρη συμψηφισμό.

ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ

Η  Σχολή ξεκινά τη λειτουργία της το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021 σε ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κάνιγγος, στο «Μέγαρο της Έβδομης Τέχνης».

Σε ένα ανανεωμένο χώρο 800 τετραγωνικών μέτρων με σύγχρονες εγκαταστάσεις και προδιαγραφές που υποστηρίζουν τεχνολογικά και την εξ αποστάσεως μάθηση.

Οργανώνεται από έναν από τους πιο δημοφιλείς, ταλαντούχους και αγαπητούς εκπροσώπους του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης, τον Λάκη Λαζόπουλο.

Στελεχώνεται από ομάδα καταξιωμένων καθηγητών, με πολυετή εμπειρία στην καλλιτεχνική εκπαίδευση και στο χώρο των παραστατικών τεχνών.

Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών εισάγοντας ως υποχρεωτικό το μάθημα των αγγλικών, ενισχύοντας το μάθημα της υποκριτικής στην κάμερα και προσφέροντας περισσότερες των καθορισμένων ωρών διδασκαλίας.

Προάγει και στηρίζει την επαγγελματική αποκατάσταση και εξέλιξη των σπουδαστών, αφού τους εξοπλίζει με δεξιότητες που καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς και, τους καθιστά ανταγωνιστικούς σε ένα περιβάλλον συνεχώς εξελισσόμενο.

Συνεργάζεται με ένα από τα κορυφαία Κρατικά Βρετανικά Πανεπιστήμια – Top 40 UK University  (Staffordshire University – 37th out of 121 Institutions – University League Tables 2020 The Guardian) – franchised agreement, στη δημιουργία μεταπτυχιακού προγράμματος στην υποκριτική.

Στηρίζει τη δια βίου μάθηση και δημιουργεί κύκλους σεμιναρίων για επαγγελματίες του χώρου καθώς και για το ευρύ κοινό σε συνεργασία με διεθνείς και Έλληνες δημιουργούς του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Ενισχύει τη θεατρική παιδεία με την λειτουργία παιδικού θεατρικού εργαστηρίου και εφηβικής ομάδας θεάτρου. 

Στο ισόγειο του κτιρίου Ακαδημίας 98-100 λειτουργεί:

 • Το web radio του Ομίλου D GROUP. Εκπέμπει όλο το 24ωρο, με ποιοτική μουσική και εκπομπές που παράγουν οι σπουδαστές των σχολών.
 • Βιβλιοθήκη για όλες τις σχολές του D GROUP, με χώρο μελέτης και θέσεις εργασίας με ηλεκτρονικούς   υπολογιστές.
 • Χώρος relax και ευεξίας με προγράμματα pilates.
 • Χώρος ψυχαγωγίας με café, bar και ελαφρύ φαγητό.
 • Ειδικός χώρος για live stage και θεατρικές παραστάσεις από τους σπουδαστές της Δραματικής Σχολής.